Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY  2021-04-12

Allmänt
Denna policy beskriver hur Marjaterttu.art hanterar dina företags-/ personuppgifter. Marjaterttu.art är
personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter och ansvarar för insamling, behandling
och användning av personuppgifter. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du är i
kontakt med eller handlar av oss så med denna policy vill vi visa hur vi säkerställer att dina
personuppgifter insamlas, behandlas och används i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR) och
bestämmelser. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är samtycke. Kontaktuppgifter står sist i denna
text.

Personuppgiftsansvarig
Som personuppgiftsansvarig tar Marjaterttu.art ansvar för att alla personuppgifter du lämnar till oss,
som vi samlar in och som vi får ta del av vid köp.

Insamling av information
Insamling av information sker
• när du genomför ett köp i webbutiken
• vid besök i webbutiken
• när du kontaktar oss via brev, e-post
• när du deltar i en tävling eller annat event
• via sociala medier
Den insamlade information inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer samt dina
adressuppgifter.

Din personliga information kommer att tas emot av:
• Marjaterttu.art
• En betalningsagent (Klarna, Stripe) som får en betalning från dig
• Ett transportföretag som transporterar gods till dig
• Redovisningskontor, som registrerar vår orderbok
• En revisor som granskar våra konton
• Ett IT-företag som upprätthåller vår hemsida
Användning av information
De uppgifter som vi samlar in från dig används för att
• Fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som kund, som genomförande av köp och
tillhandahållande av support.
• Leverera varor till rätt adress
• Följa tillämplig lagstiftning, t.ex. bokföringslagar
• Förbättra vår webb
Vi gör inte profilerande eller automatiserade beslut om dig.

Hur länge sparar vi uppgifterna om dig?
Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra
de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna integritetspolicy.
.Du har följande rättigheter:
• Rätten att verifiera dina personuppgifter
• Rätten till rättelse
• Rätt till begränsning av bearbetning (till exempel kan du förbjuda marknadsföring)
• Rätten att invända mot förfarandet
• Rätten att återkalla samtycke (till exempel, du kan återkalla ditt samtycke till marknadsföring)
• Rätt att överklaga till tillämplig tillsynsmyndighet
Observera att du har ”rätt att bli glömd” endast om vi inte har någon laglig skyldighet att fortsätta att
behandla dina personuppgifter.

Användning av cookies
Vi använder så kallade ”cookies” för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Vi samlar inte in
någon personlig information om dig som besökare. Istället används cookies för att hålla koll på din
varukorg samt komma ihåg de val och inställningar du gjort i butiken. Om cookies är inaktiverade
kommer sidan inte fungera som den ska och du kommer ej kunna handla. Vi använder Google
Analytics på vår webbplats, Läs mer om Google Analytics-databehandling på
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Hur inaktiverar jag cookies?
Leta under ”inställningar” alternativt ”säkerhetsinställningar” i din webbläsare.

Ändring av denna integritetspolicy
Marjaterttu.art kan vid behov komma att ändra eller komplettera denna integritetspolicy.

Kontaktinformation
Tveka inte att kontakta mej om du har några frågor eller funderingar kring denna integritetspolicy,
behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag.

Marjaterttu Pulkkinen
Marjaterttu.art
Nybblegatan 5
58372 Vikingstad
Sverige
E-post: info@marjaterttu.art